Inici » Xips de col Kale

Xips de col Kale

Ingredients

 
  • Col Kale
  • Oli
  • Espècies vàries

Procés d'elaboració

 
  • Trenqueu a trossets petits les fulles de col Kale amb els dits. La penca de la col no s’utilitza
  • En un bol barrejar un raig d’oli i espècies (per exemple, herbes provençals) i barrejar-ho fort amb els dits
  • Repartir sobre una safata de forn amb paper de forn les fulles perquè quedin distribuïdes homogèniament.
  • Escalfar el forn a 180º C amb escalfor per a baix. Quan arribi a la temperatura, posar les fulles i escalfar durant 10 minuts perquè es coguin. Tot seguit, posem a 180º C amb ventilador durant 5 minuts (o menys! controlar que no es cremin) per a deshidratar-les. Veureu que quan es deshidraten les fulles redueixen de tamany es tornen més fosques.
  • Treure del forn i a gaudir de Kale ben cruixent!