Les productores de la PACA són Can Bofill (Molins de Rei) i Ca n’Oliveró (Castellbisbal). Les dues explotacions fan producció agroecològica i Ca n’Oliveró té la certificació del CCPAE. Entre les dues es garanteix gairebé el 95% dels productes que es subministren a la PACA.
Can Bofill és una masia situada a la serra de Collserola, al municipi de Molins de Rei. És una masoveria que gestiona 7 hectàrees entre bosc, horta i cereals, i només produeix per a la PACA.
Can Oliveró és una masia situada al municipi de Castellbisbal. És una explotació familiar amb conreu d’horta, fruiters (poma, pera, préssec i cirera), cereals i vinya. Els productes els venen al mercat Municipal de Terrassa
i a la PACA.
També hi ha companyes que produeixen la cervesa, els sabons i la mel. Són iniciatives que s’han iniciat per interès personal – com una afició – i que s’han consolidat fins oferir productes per a totes les companyes. Les productores de cervesa s’han constituït en cooperativa i produeixen la cervesa Cornèlia.
A més a més, hi ha les productores associades, que són aquelles que ofereixen productes d’una manera puntual i sense assumir responsabilitats en el funcionament col·lectiu de la PACA. Actualment són:
- Cítrics: En Salvador Estruch és un pagès de la comarca de La Safor (País Valencià) que ens aporta els seus productes des de l’inici.
- Pastanagues i productes d’arrel: En Xavi Canals és un pagès veí de Can Bofill i produeix les pastanagues per la PACA.