Inici » Caldo verd portugués

Caldo verd portugués

Ingredients

 
  • 500 gr de col (idealment col verda arrissada)
  • 250 gr de xoriço (la recepta tradicional és xoriço ahumat)
  • 600 gr de patates
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • aigua
  • oli d'oliva, pebre negre i sal

Procés d'elaboració

 
  1. Pelar els alls i la ceba. Picar-los molt finet (amb la trituradora si es té)
  2. Posar-ho en una olla i sofregir fins que la ceba sigui transparent
  3. Pelar les patates i tallar-les a trossets. Afegir-les a l'olla i coure-les durant 5 minuts.
  4. Després afegir una mica d'aigua fins que les cobreixi i coure a foc lent durant 20-25 minuts. Estarà llest quan les patates es desfacin
  5. Mentrastant, tallar el xoriço i saltejar-lo a foc viu. Reservar.
  6. Rentar les fulles de col i tallar-les molt fines
  7. Un cop les patates estan cuites, tritura el caldo dins de l'olla amb una batedora
  8. Afegir la col i el xoriço i bullir 5 minuts

Recepta de hpps://www.recetasdeescandalo.com/caldo-verde-portugues-receta-tradicional/