Bunyols de carbassa
Ingredients
- 500 gr. de carabassa
- 1 ou
- 100 gr. de Farina
- 4 cullerades de sucre
- canyella
- gingebre
- sal
- oli
- sucre llustre
Procés d'elaboració
- Posa a bullir la carabassa tallada i pelada en una olla amb una mica de sal.
- Un cop cuita, escorre-la i aixafa-la fins obtenir una massa fina.
- Bat un ou i afegeix-lo a la carabassa.
- Sala i posa-hi la canyella i el gingebre al gust, tot seguit amassa-ho fins que quedi ben lligat.
- Tot seguit afegeix la farina i segueix amassant, si veus que la textura és enganxifosa n’hi pots afegir una mica més.
- Separa la pasta a cullerades i poseu-la a fregir en una paella amb oli ben calent fins que estiguin daurats.
- Deixa’ls en paper absorbent per treure’ls l’excés d’oli.
- Moments abans de servir empolsa sucre llustre o del normal per sobre.