Inici » Bunyols de carabassa

Bunyols de carabassa

Carbasses

Ingredients:

  • 500 gr. de carabassa
  • 1 ou
  • 100 gr. de Farina
  • 4 cullerades de sucre
  • canyella
  • gingebre
  • sal
  • oli
  • sucre llustre

Elaboració:

  1. Posa a bullir la carabassa tallada i pelada en una olla amb una mica de sal.
  2. Un cop cuita, escorre-la i aixafa-la fins obtenir una massa fina.
  3. Bat un ou i afegeix-lo a la carabassa.
  4. Sala i posa-hi la canyella i el gingebre al gust, tot seguit amassa-ho fins que quedi ben lligat.
  5. Tot seguit afegeix la farina i segueix amassant, si veus que la textura és enganxifosa n’hi pots afegir una mica més.
  6. Separa la pasta a cullerades i poseu-la a fregir en una paella amb oli ben calent fins que estiguin daurats.
  7. Deixa’ls en paper absorbent per treure’ls l’excés d’oli.
  8. Moments abans de servir empolsa sucre llustre o del normal per sobre.
Tags: